Masthead header

About me

Wie?
Ik ben Bart Vandermeersche, een 35-jarige gedreven fotograaf uit Merchtem. Na mijn master opleiding Fotografie (Beeldende Kunsten) heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto’s. Sinds 2004 ben ik full time zelfstandig fotograaf. Daarnaast werk ik voor een aantal magazines en geef ik lessen digitale fotografie en Photoshop.

Wat?
Dankzij mijn opleiding ken ik naast de nieuwe technieken ook het ‘oude vak’. Bij mij mag je boeiende, eigentijdse en dynamische foto’s en reportages verwachten. Alles op maat van uw noden en wensen.

Ik werk volledig digitaal. Op die manier worden de mogelijkheden en technieken van de klassieke analoge fotografie gecombineerd met de vele voordelen en het gemak van de digitale fotografie. Ook het achteraf bewerken van foto’s is op die manier geen probleem. Een haarscherpe kwaliteit is gegarandeerd.

Referenties
Mijn werk is erg gevariëerd. Naast werk voor particulieren (huwelijksreportages, portretten, …) maakten de voorbije jaren heel wat grote en kleine bedrijven gebruik van mijn diensten als fotograaf. Voor bedrijven als Nikon, Mercedes Belgium of KBC maakte ik al publireportages of bedrijfsbrochures.

Lauwers Beatrijs - Dag Bart Vandermeersche,

Ik woon hier in Brussegem en ken u van de portretten van de Rinkelingschool, toch?

Graag zou ik professionele, maar pittige foto-portretten van mezelf hebben die ik zal gebruiken om te solliciteren en online te plaatsen zoals bijvoorbeeld op LinkedIn.

Kunt u mij daarbij helpen?

Vriendelijk bedankt voor uw reactie en verdere informatie,

Beatrijs Lauwers
Vollickstraat 8
1785 Brussegem
0474/441368

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to top|Contact me