Masthead header

Huwelijk Ellen & Yannick

Op 7 augustus was ik de huwelijksfotograaf op de superdag van Ellen & Yannick,

Het was een leuke dag , ik was erbij vanaf het klaarmaken tot na de openingsdans.
De dag begon in Lochristi waar Ellen zich klaarmaakte en haar mooie kleed aantrok. Lochristi kwam me bekend voor omdat ik er al een aantal huwelijken heb gedaan. Vandaar gingen we naar Halle waar ze voor de wet trouwden. Voor het stadhuis was een er een wedstrijd beachvolley aan de gang, om het trouwkleed te sparen besloten we maar onze sportieve capaciteiten even op te bergen.

De locatiefoto’s hebben in de haven van Gent gefotografeerd, het was niet al te zonnig wat perfect is omdat het niet te warm is en ook dat” the happy koppel” niet met hun ogen dicht op de foto’s staan wegens de te felle zon. Het was een perfect softbox gevoel 🙂 Sunbouncen was niet echt nodig.
Ik heb deze zomer al een aantal huwelijken gedaan waar de felle en warme zon niet zo super was . Een aantal weken geleden was het echt snikheet tegen de 35 graden al zou je dat vandaag niet zeggen want is nu ocharme 20 graden maar bon…
Het feest speelde zich af in het kasteel van Zaffelaere, wat is superlocatie is. Onlangs vroeg mijn vriendin me als we zouden trouwen in welke feestzaal ik dit wou doen. Met het aantal feestzalen waarin ik de laatste jaren al geweest ben en dat zijn er redelijk veel dan komt het kasteel van Zaffelaere toch wel aardig in de buurt als beste feestzaal.

Een aantal foto’s vinden jullie hieronder.

Back to top|Contact me